AOF.no

Språkkurs Språkkurs

Vi tilbyr en rekke språkkurs fra nybegynner til høyere nivå.

Engelsk, spansk, fransk, polsk, russisk , tysk eller gresk.

Hvorfor ta et språkkurs?

Fordi verden på mange måter blir mindre og mindre, og du møter ofte personer fra fremmede land og kulturer er det fint å ta et språkkurs. Dette er mennesker du gjerne vil kommunisere med og lære å kjenne. Språk er nøkkelen til god kommunikasjon, og dermed nøkkelen til ny kunnskap og nye bekjentskaper.

Ved å utvide språkhorisonten med et nytt språk får du også mer ut av ferien din. Og du stiller bedre rustet til å møte eventuelle utfordringer når du er på reisefot.

Disse kursene passer for deg som…

… ønsker å lære et reisespråk, eller vil friske opp språkkunnskaper du allerede har. Vi har også kurs som kan være relevant i jobbsammenheng.

Få mer ut av ferien din med språkkurs

Hvorfor velge AOF Østfold?

Klasseromsundervisning: Vi vet at den beste måten å lære et nytt språk på er i et klasserom med dyktige veiledere og meddeltakere man kan øve sammen med.

Veiledere: Alle våre spanskkursveiledere er trygge og dyktige i språket. De har også lang og bred erfaring med å undervise voksne.

Lokasjon: Alle våre undervisningslokaler har sentral beliggenhet i østfoldbyenes sentrum, nær offentlig kommunikasjon og gode parkeringsmuligheter.

Kontakt

bilde18-1 – Monika – mindre

Monika Solbakken

Kompetanserådgiver

Språk, kompetansepluss