AOF.no

AOF ØSTFOLD

Stadig flere tar utdanning i voksen alder

proxyclick-visitor-management-system-aLK9LiX69nA-unsplash

Det er mange gode grunner til å tenke utdanning i voksen alder. AOF Østfold har lang erfaring med voksenopplæring, og sørger for kompetanseheving for mange hundre voksne i alle aldre årlig. Dette både innen fagbrev, generell studiekompetanse og fagskole!

AOF’s klare anbefaling, er at det er bare å sette i gang. Det finnes ingen snarvei til utdanning. Det er systematisk arbeid over tid som lønner seg når du skal bygge din fremtidige karriere og sikre deg din fremtid.

Gratis veiledning

AOF Østfold tilbyr gratis veiledning og kan også bistå rundt hvilke muligheter du har for finansiering av videregående opplæring som voksen. Dette gjelder både gjennom Lånekassen og eventuelle rettigheter til gratis utdanning gjennom det offentlige.